Την 25η Μαρτίου μαγειρεύουμε Μπακαλιάρο Σκορδαλιά με παραδοσιακό κουρκούτι στο Βασιλικό.
Η Αργυρό Μπαρμαρίγου μας μαθαίνει πως να μαγειρεύεται τον πιο απολαυστικό μπακαλιάρο τηγανητό με το πιο τραγανό κουρκούτι μπύρα
Υλικά Συνταγής 2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα λίγο αλεύρι για το πανάρισμα.
Ο μπακαλιάρος ταιριάζει μοναδικά με τη σκορδαλιά και δημιουργούν το τέλειο γεύμα για την ημέρα της 25ης Μαρτίου.
Ξεπλένουμε πολύ καλά τον μπακαλιάρο με τρεχούμενο νερό.
τύψεις- με λιγότερες θερμίδες, να γλιτώσουν το να γίνει άνω – κάτω η κουζίνα τους από τα λάδια, ή απλώς έχουν βαρεθεί το τηγάνι
Η προετοιμασία. Φροντίζουμε να τον αγοράσουμε δύο μέρες πριν γιατί έχει τη διαδικασία του.
Τρία είναι τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά: Το πρώτο έχει να κάνει με το σωστό ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου για έν
1. #GrandHotel2. #FarmaGR3. #hparalia4. Μερκελ5. #timoros6. #survivorGR7. Μονακο8. Κυβελη9. κατερινες10. Μαρια